Gezicht op de tempelberg in Jeruzalem

RD-Reizen

11-daagse RD reis naar Israel D.V. 28 maart t/m 7 april 2022

Deze reis is helaas in 2020 en 2021 vanwege het coronavirus geannuleerd. We bieden deze bijzondere lezersreis in 2022 opnieuw aan. Ontdek Israël van binnenuit.
Het is een boeiend en ingewikkeld land. U ervaart dat door indrukwekkende ontmoetingen met overlevenden van de Holocaust, Israëlische militairen aan de grens met Libanon, een orthodox Joodse rabbijn en een Palestijnse voorganger.
Naast de prachtige natuur (o.a. de Negevwoestijn) bezoeken we ook Bijbelse plaatsen zoals Jeruzalem en Bethlehem. Bijzonder is ook het meedoen met de sabbatsmaaltijd en het verblijf in kibboetsen.

Tijdens deze veelzijdige reis leert u Israël van binnenuit beter kennen, waarbij religie een belangrijke rol speelt. We bezoeken plaatsen uit de Bijbel, bewonderen de schitterende natuur en we verdiepen ons in de roerige geschiedenis van Israël. Maar ook ervaren we hoe het is om in dit land met allerlei politieke, maatschappelijke en militaire problemen te leven.

In Jeruzalem ontmoeten wij RD-correspondent Alfred Muller, voor een boeiend gesprek over actualiteiten, politiek en het leven in Israël. We verblijven op bijzondere plaatsen, zoals een Israëlische kibboets, aan de Dode Zee en natuurlijk ook in Jeruzalem.

Ga mee met deze interessante reis waarbij we ons verdiepen in Gods Woord en in het land van de Bijbel.

Reisleiders: Henk van den Berge (adjunct-hoofdredacteur van het RD) en Richard Donck (Israëlredacteur bij het RD).

Voor hotel- en prijsinformatie verwijzen we u naar het reisprogramma dat u hier kunt downloaden.

Aanmeldformulier

1

2

3

Vul hier uw gegevens in.

Vermeld hier uw voornamen zoals die in uw paspoort vermeld staan en de achternaam.

Vul bij deelnemer 1 en 2 een uniek emailadres in.

Alleen invullen als u een eenpersoonskamer boekt en u wilt met een ander persoon van het gelijke geslacht een kamer delen, vermeldt dan ja bij deze vraag of u een kamer wilt delen.

Deelnemer toevoegen

U ontvangt een factuur als we weten dat de reis door kan gaan en onder welke voorwaarden.