De Brandenburger Tor in Berlijn

RD-Reizen

4-daagse RD-abonneereis naar Berlijn D.V. 19 t/m 22 oktober 2021

Deze reis stond gepland van 4 t/m 7 mei 2021. Door Covid-19 is deze reis doorgeschoven naar oktober. Uiterlijk voor 1 september hopen we op duidelijkheid of de reis dan door kan gaan. Degenen die zich voor mei hebben opgegeven, krijgen eerst bericht.

In Berlijn ligt de geschiedenis letterlijk op straat.

Het was de stad waar Hitler zijn triomfen vierde. En waar hij op 30 april 1945 zelfmoord pleegde. Ruim voor de oorlog bloeide het Joodse leven in Berlijn als nergens anders. We nemen u mee met een wandeling door de Joodse Wijk. Het Holocaustmonument is een triest en blijvend teken van het streven van de nazi’s het Joodse volk uit te roeien. In het Museum Berlin Story Bunker ziet u de opkomst van het nationaal-socialisme in Duitsland Oost en West zijn samengevoegd en dat maakt Berlijn tot een unieke metropool. We maken ook een rondrit met gids door Potsdam en we bezoeken hier het slot Sanssouci. Indrukwekkend is de rondleiding in concentratiekamp Sachsenhausen.

Heeft u belangstelling? Meld u nu vrijblijvend aan. Mocht de reis in oktober niet door kunnen gaan i.v.m. Covid-19, dan krijgt u een voorstel voor een nieuwe datum. U hoeft nog niets te betalen.

Voor hotel- en prijsinformatie verwijzen we u naar het reisprogramma dat u hier kunt downloaden.