Overzicht van alle abonnee-activiteiten en reizen

In deze kalender staan alle abonneeactiviteiten, Terdege- en RD-reizen en activiteiten van De Banier die in 2020 nog georganiseerd worden. U kunt zich nog niet voor alle abonneedagen of reizen aanmelden. Houd daarvoor de advertenties in Terdege of het RD in de gaten!
Voor alle data geldt: Deo Volente.

Gelet op de alarmerende signalen van premier Rutte en minister De Jonge tijdens de persconferentie van dinsdag jl. heeft EMG besloten alle bijeenkomsten en reizen voor abonnees te annuleren tot het einde van het jaar. Das was geen makkelijke beslissing. Maar de veiligheid en gezondheid van u (en ook van onze collega’s) is bij ons prioriteit nummer één. Daarom willen wij de risico’s die er door deze bijeenkomsten zouden kunnen ontstaan, vermijden.

Bewust hebben we gekozen voor een tijdvak tot en met 31 december 2020: we willen graag helderheid verschaffen voor een langere periode.

Zodra de situatie verandert, hopen wij een nieuwe datum te prikken en u dan D.V. in goede gezondheid alsnog te ontmoeten!

Onderstaande reizen waren gepland in 2020 en konden door Covid-19 niet doorgaan. We hebben ze nu (voorlopig) in 2021 gepland, op dit moment is het ook nog niet zeker of ze op de nieuwe geplande datum doorgang kunnen vinden!

2021

D.V. 15 t/m 25 maart 11-daagse vliegreis naar Israël. Ontdek Israël van binnenuit. Een boeiend en veelzijdig programma. Indrukwekkende ontmoetingen met overlevenden van de Holocaust, met Israëlische militairen aan de grens met Libanon, met een orthodox Joodse rabbijn en een Palestijnse voorganger. Naast de prachtige natuur (o.a. de Negevwoestijn) bezoeken we ook Bijbelse plaatsen zoals Jeruzalem en Bethlehem. Bijzonder is ook het meedoen met de sabbatsmaaltijd en het verblijf in kibboetsen.

D.V. 4 t/m 7 mei 4-daags busreis naar Berlijn, waar we vele bezienswaardigheden gaan bekijken en bezoeken. Wandeling door de joodse wijk, bezoek aan het Museum Berlin Story Bunker staat onder andere op het programma.

17 t/m 21 mei 5 daagse busreis naar Engeland: Bunyan en de tuinen van Kent. Het platteland van Kent met herenhuizen en prachtige tuinen, musea, kathedralen, Bedford en de universiteitsstad Cambridge vormen de ingrediënten van een bijzondere reis. Ook staat een dagje Londen op het Programma. Ds. J. Belder gaat mee als reisleider.

4 t/m 9 oktober 6-daagse busreis naar Polen met excursie naar Auschwitz. Deze reis staat in het teken van de Tweede Wereldoorlog. De excursie aan Auschwitz is erg indrukwekkend. We bezoeken steden met veel historie zoals Berlijn en Krakau. Een Nederlandssprekende gids leidt u rond in de de zoutmijnen van Wielickzka. Er staat ook een wandeling in het Reuzengebergte staat op het programma. Reisleder Henk van den Berge (adjunct-hoofdredacteur van het Reformatorisch Dagblad).