Resort Hotel Bad Boekelo

Hotelarrangement

3-daags arrangement 4-sterren Resort Hotel Bad Boekelo in Twente

Gezien de grote belangstelling voor dit hotel is de geldigheidsduur verlengd t/m 31 maart 2021. Alle veiligheidsmaatregelen zijn genomen om u een goed verblijf te kunnen bieden.

Onthaasten in Twente in een hotel van superieure kwaliteit. Dat is Resort Bad Boekelo, het meest complete hotel van Nederland. Dit 4-sterrenhotel ligt landelijk in het gemoedelijke Twente. Natuur, cultuur en geschiedenis liggen allemaal, net als de aangename winkelstad Enschede, ‘om de hoek’. De hotelkamers bevinden zich op de begane grond of op de 1e etage en beschikken allemaal over een terras of balkon. Tevens hebben alle kamers een zitje en een badkamer met bad of douche en toilet.

Abonneevoordeel: 2 nachten € 95,- p.p. i.p.v. € 149,- p.p. Exclusief verblijfsbelasting à € 1,35 en p.p.p.n. en € 9,50 reserveringskosten per boeking. • Extra nacht incl. ontbijt € 42,50 p.p.p.n. U kunt het arrangement meerdere malen achter elkaar boeken.

Reserveren via www.goedverblijf.nl/erdee0919 of bel 085 - 489 90 19.

I.v.m. de lockdown die voorlopig t/m 19 januari 2021 geldt, kunt u in deze periode geen arrangement boeken. U kunt wel boeken voor een verblijf na 19 januari.

Aanmeldformulier