De diorama's geven een prachtige blik op de dierenwereld

Korting

15% korting op entreeprijs bij Natuurmuseum Holterberg in Holten

Natuurdiorama Holterberg heeft een van de grootste collecties Europese diersoorten van Nederland en laat meer dan 500 dieren zien. Variƫrend van de grootste zangvogel van Nederland, tot de enige aap die voorkomt in Europa. Bij Natuurdiorama Holterberg zijn elf levensgrote diorama's (kijkdozen) te zien waarbij dieren in hun natuurlijke houding staan. Deze diorama's zijn uniek in Nederland.

In het Bos van Daantje Das kunnen kinderen allemaal leuke en spannende natuuropdrachten doen. Door zelf te experimenteren met 'doe' opdrachten ontdek je de natuur.

T/m 31 december 2021 is er de tentoonstelling schedels en botten te zien.  Van de fragiele schedel van een huismus tot het zeldzame exemplaar van een tuimelaar. Het complete skelet van een foxhond. En de machtige geweien van twee vechtende elanden in de paartijd. Met als hoogtepunt voor de kinderen, de magische spiegel. Met een druk op de knop kijk je dwars door alles heen naar je eigen skelet.

Ook na 25 september 2021 is het aan te raden vooraf te reserveren. De tickets koopt u aan de kassa, u ontvangt de korting door inlevering van de kortingsbon. Kijk op de website van de aanbieder.

Sinds 13 november is toegang alleen mogelijk door het tonen van een coronapas.

Voor meer informatie zie de website van de aanbieder.

Aanmeldformulier